Novinky

          • Zimní sbírka pro pejsky a kočičky

          • Ve dnech 14. 11. – 24. 11. 2022 proběhla na naší škole opět zimní sbírka pro opuštěná zvířátka. Děkujeme moc všem, kteří se zapojili a donesli pro němé tváře něco dobrého na zub nebo třeba deku pro zahřátí. Moc si toho vážíme.

            Dary ze sbírky putovaly do útulku v Bzenci, kde měl pan majitel velkou radost a doufám, že jeho smečka zvířat také. Je důležité myslet i na druhé 😊.

            Za všechny zúčastněné ještě jednou moc děkujeme a přejeme krásné svátky!

            Marcela Jurajdová, Pavla Kolomazníková

          • Práce s magnety v 6. třídách

          • Žáci 6. tříd se úspěšně popasovali s učivem o magnetech. Páteční hodinu jsme proto vyplnili laboratorní prací. Žáci vyplňovali teoretické poznatky, ale hlavně si vyzkoušeli, která látka je feromagnetická a nemagnetická. Jak se nám dařilo, můžete zjistit z přiložených fotografií. Děkuji všem za vzornou hodinu 😊!

            Marcela Jurajdová

          • Vánoční zvonek – soutěž v aerobiku jednotlivců

          • První prosincový den vyrazila naše děvčata ze 4. třídy si vyzkoušet soutěž v aerobiku jednotlivců, kdy na pódiu cvičitel/ka předcvičuje aerobikové kroky a holky cvičí podle ní/něho. Přes velkou konkurenci a náročnost choreografií se naší Julči Sláčíkové podařilo probojovat do finále. Moc gratulujeme! Základního kola se zúčastnila Lucka Macíková, Julča Jurkovičová, Eliška Nováková, Terezka Nešporová, Klárka Kubešová a Verča Jančová. Holkám děkujeme za vzornou reprezentaci školy! 😊

            Kristýna Kvasničková

          • Matematická soutěž Pythagoriáda 2022/2023

          • Ve dnech 17. – 21. října 2022 proběhlo školní kolo již 45. ročníku matematické soutěže Pythagoriáda. Řešit netradiční matematické úlohy si vyzkoušeli všichni žáci druhého stupně.

            Vyřešit potřebný počet soutěžních úloh a stát se tak úspěšným řešitelem se podařilo Marku Pláškovi a Damiánu Trunkátovi ze 6. B, Ludmile Fojtíkové, Emě Pekařové a Lukáši Krejčímu ze 7.A, Natálii Holíkové a Danielu Pláškovi ze 7. B a Vilému Libigerovi z 9. A.

            Tito žáci následně reprezentovali naši školu v okresním kole soutěže, které se konalo 22. 11. 2022 ve Zlíně. Ve velké konkurenci bojovali statečně s obtížnými matematickými úlohami. Největšího úspěchu dosáhl Vilém Libiger, který v kategorii pro 9. ročník získal téměř plný počet bodů a umístil se tak na sdíleném 2. – 3. místě. K tomuto nádhernému výsledku gratulujeme!

            Viola Altová Orlíková

    • Přihlášení